Protestul de miercuri seară, de la Braşov, la care au participat peste 8.000 de persoane, s-a încheiat după mai bine de şapte ore fără incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Braşov, peste 8.000 de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de ultimele decizii ale Executivului privind justiţia, manifestanţii adunându-se iniţial la Prefectură. Ulterior, ei au mers în Piaţa Sfatului, după care au mărşăluit prin oraş, pe străzile oraşului, pe traseul: Bulevardul Eroilor, 15 Noiembrie-Calea Bucureşti-Saturn-Zizinului-Toameni-Centru Civic- Iuliu Maniu-Prefectură. marşul desfăşurându-se mai bine de trei ore.

Manifestanţii au trecut şi pe la sediul PSD, din Piaţa Sfatului, unde au scandat lozinci împotriva social-democraţilor. Protestatarii au adus cu ei pancarte pe care se putea citi: "Dragnea nu uita, te aşteaptă DNA“, "PSD - Ciuma Roşie“, "Trebuie să ieşim toţi ca să scăpăm de mafioţi“.

După mai bine de şapte ore de proteste, acţiunea s-a încheiat fără incidente.

În noaptea de marţi spre miercuri, la Braşov aproximativ 1.500 de persoane au ieşit în stradă imediat după ce ordonanţa privind modificarea codurilor penale şi proiectul de lege privind graţierea au fost adoptate de către Guvern. Ulterior, manifestanţii au pornit în marş pe străzile oraşului. Printre protestatari s-a aflat şi poliţistul Marian Godină, care a transmis următorul mesaj pe Facebook: „Un geam al Prefecturii Braşov a fost spart cu un bolovan, acum câteva minute. Dragi români, nu recurgeţi la astfel de fapte!!!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.