Un protest al transportatorilor bulgari de cereale se desfăşoară, luni, în apropierea punctelor de trecere a frontierei Giurgiu, Calafat, Negru Vodă şi Vama Veche, fiind impuse restricţii de circulaţie pentru camioane. De asemenea, autorităţile bulgare au transmis că, începând de la ora 12, prin PTF Negru Vodă nu mai este permis accesul niciunui mijloc de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile, autorităţile bulgare au informat structurile Poliţiei de Frontieră Române de la graniţa cu R. Bulgară, respectiv Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi Garda de Coastă, cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, pe teritoriul statului vecin sunt desfăşurate acţiuni de protest ale transportatorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Giurgiu - Ruse, PTF Calafat - Vidin, PTF Vama Veche - Durankulak şi Negru Voda - Kardam”, a transmis, luni, Poliţia de Frontieră.

În prezent, traficul autoturismelor şi al autocamioanelor prin PTF Ruse, pe ambele sensuri, este restricţionat de autorităţile bulgare. De asemenea, autorităţile de frontieră din PTF Kardam, corespondent al PTF Negru Vodă, nu permit în acest moment intrarea pentru nici un tip de mijloc de transport.

Potrivit sursei citate, vor fi actualizaţi periodic timpii de aşteptare în aplicaţia Trafic on-line, în funcţie de evoluţia protestului şi  de modul cum acesta va afecta traficul în punctele de trecere a frontierei din sudul ţării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.