Mai multe persoane protestează, miercuri seară, în faţa Trinunalului Bucureşti, faţă de decizia luată de magistraţi în Dosarul 10 august. Protestatarii cer ca vinovaţii pentru violenţele din Piaţa Victoriei să fie traşi la răspundere şi anunţă că se vor adresa CEDO. Mesajul ”Judecăm şi noi ceva?” a fost proiectat pe clădirea instanţei, iar manifestanţii strigă ”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe persoane s-au strâns, miercuri seară, în faţa Tribunalului Bcureşti şi protestează faţă de decizia din Dosarul 10 august.

Oamenii au bannere pe care scrie ”România, stat poliţienesc”, ”Ruşine, justiţia română”, ”Vrem vinovaţii pentru Jandarmiada 10 august” şi scandează ”Jandarmeia să-nfunde puşcăria”, ”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie, ”Ne vedem la CEDO”, ”Toţi plătim judecători, să salveze infractori”.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

 Mesajul ”Judecăm şi noi ceva?” a fost proiectat pe clădirea instanţei.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

De asemenea, protestatarii au dus în faţa instanei un elefant roz.

Cererea DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august a fost respinsă, marţi, de Tribunalul Bucureşti. Decizia este definitivă. 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.