Zeci de cadre medicale de la Spitalul de Urgenţă din Craiova au întrerupt lucrul, joi, asistenţii şi infirmierele acuzând subfinanţarea unităţii medicale, lipsa medicamentelor dar şi faptul că nu au primit voucherele de vacanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Angajaţii Spitalului din Craiova au întrerupt spontan lucrul şi au ieşit iniţial pe scările din faţa spitalului, ulterior continuând protestul pe holurile unităţii sanitare.
Asistenţii şi infirmierele acuză subfinanţarea spitalului, susţin că nu mai sunt medicamente necesare tratamentelor şi acuză că hrana care este alocată bolnavilor este de proastă calitate.
Nu în ultimul rând, angajaţii spitalului susţin că sunt nevoiţi, şi ei şi pacienţii, să îndure frig în spital şi cer conducerii unităţii sanitare să le asigure voucherele de vacanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.