Un protest faţă de restricţiile impuse de autorităţi, faţă de certificatul verde şi împotriva vaccinării a fost organizat, sâmbătă seară, şi la Rădăuţi. Un bărbat s-a urcat pe o maşină, iar jandarmii au vrut să-l coboare, moment în care mai multe persoane s-au grupat în jurul lui. Pentru a interveni, jandarmii au folosit spray iritant lacrimogen. Un bărbat a aruncat o petardă, o persoană fiind rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.ziardesuceava.ro, un protest faţă de restricţiile impuse de autorităţi, faţă de certificatul verde şi împotriva vaccinării a fost organizat, sâmbătă seară, la Rădăuţi, fiind cea mai mare manifestare de acest gen din ultimii ani.  

”Un protestatar s-a urcat pe o maşină şi, la solicitarea forţelor de ordine, a refuzat să coboare. Doi jandarmi au intervenit şi l-au dat jos de pe maşină, iar pe timpul acţiunii câţiva protestatari s-au grupat în jurul celor doi jandarmi. Pentru a permite celor doi jandarmi să revină în dispozitiv, echipa trimisă în sprijin a fost nevoită să folosească spray-ul iritant lacrimogen. Pe timpul acestei acţiuni, un protestatar a aruncat o petardă către forţele de ordine, o persoană participantă la protest fiind rănită. Aceasta a fost preluată de un echipaj S.A.J., care i-a acordat îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. Cei doi bărbaţi implicaţi în acest incident (cel care a folosit petarda şi cel care s-a urcat pe maşină) au fost identificaţi de forţele de ordine, urmând a se lua măsurile legale”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Suceava, potrivit sursei citate.  

Incidenţa în municipiul Rădăuţi era de 6,66 de cazuri/1.000 de locuitori. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.