Evevii şi părinţii de la Colegiul Gheorghe Şincai din Bucureşti protestează,vineri, în curtea unităţii de îmvăţământ, nemulţumiţi de decizia Primăriei Sector 4 de a reloca unitatea de învăţământ. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîpmeanu, şi primarul Daniel Băluţă sunt la faţa locului şi au promis că relocarea nu va avea loc în acest an şcolar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Zeci de elevi şi părinţi de la Colegiul Gheorghe Şincai din Bucureşti protestează, din nou, vineri, faţă de decizia Primăriei Sector 4 de a reloca unitatea de învăţământ. 
Oamenii reclamă lipsa de implicare a managementului uităţii, dar şi reacţia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.
Relocarea ar urma să aibă loc pentru consolitarea şi modernizarea clădirii, care este monument istoric. 
”Nu va avea loc nicio relocare în cursul acestui an şcolar. Elevii vor avea şansa să se pregătească în continuare pentru Bacalaureat”, a declarat ministrul Educaţiei, Sotin Cîmpeanu, prezent în curtea unităţii de învăţământ, alături de primarul Daniel Băluţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.