Angajaţii Casei Judeţene de Pensii Buzău au protestat, joi, în faţa instituţiei, cerând salarii mai mari, la nivelul celor încasate, de exemplu, de angajaţii ANAF ori de colegii din Casa Naţională de Pensii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circa 60 de angajaţi ai Casei Judeţene de Pensii Buzău au ieşit în faţa instituţiei, unde şi-au strigat nemulţumirile. Funcţionarii vor salarii mai mari, aliniate celor încasate de angajaţii ANAF sau celor cu care sunt retribuiţi colegii din structura centrală.

"Una din nemulţumirile noastre este legată de salariu, salariu care nu a mai fost modificat din 2018. Vorbim şi de nişte inechităţi între salariile noastre şi cele ale colegilor de la Casa Naţională ori de la ANAF. Pe de altă parte, volumul de muncă pe care Casa de Pensii îl desfăşoară este extrem de mare, încadrări nu au mai fost făcute. Orele suplimentare neplătite au devenit la ordinea de zilei în rândul colegilor mei", a declarat unul dintre angajaţii Casei de Pensii Buzău, lider de sindicat.

În timpul protestului, activitatea cu publicul a fost asigurată.

Angajaţii Casei de Pensii sunt hotărâţi să continue formele de protest până când revendicările le vor fi soluţionate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.