Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat că între Piatra Neamţ şi Bacău va fi construit un drum expres, în timp ce drumul naţional Bicaz - Poiana Largului va intra în reparaţii capitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionel Arsene a precizat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şeful CNAIR, Narcis Neaga, dar şi directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, s-au aflat, vineri, în judeţul Neamţ şi că a primit promisiunea că "drumurile naţionale şi judeţene din judeţ vor fi modernizate cu celeritate în proporţie de peste 90 la sută".

"Pentru prima dată în ultimii 30 de ani se va construi un drum expres nou, pornit de la zero, între Piatra Neamţ şi Bacău, fapt ce va oferi municipiului Piatra Neamţ o nouă perspectivă din punct de vedere economic şi turistic. Acest drum va fi construit cu fonduri europene nerambursabile. A doua arteră de circulaţie importantă pentru nemţeni este drumul naţional Bicaz - Poiana Largului. Acest drum va intra în reparaţii capitale în regim de urgenţă", a spus şeful CJ Neamţ, Ionel Arsene, totodată liderul filialei judeţene a PSD.

Arsene a mai declarat că în acest an se va turna covor asfaltic pe drumurile care fac legătura între Piatra Neamţ şi Bicaz, precum şi pe DN 2, de la Castelul de Apă până la Moţca.

"Deşi în ultimii 50 de ani, în judeţul Neamţ nu s-a mai intervenit asupra majorităţii drumurilor naţionale, vă asigur că până la finalul mandatului voi rezolva problema infrastructurii din judeţ", a spus preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.