Pescuitul oricăror specii de peşti, moluşte, crustacee şi alte vieţuitoare acvatice este interzis, începând de sâmbătă, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a anunţat că, potrivit Ordinului comun al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor nr. 57/675 din martie 2022, privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2022, se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi alte vieţuitoare acvatice vii.

Prohibiţia va fi în vigoare 60 de zile în habitatele piscicole naturale, în perioada 9 aprilie - 7 iunie inclusiv, ar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie - 7 iunie inclusiv, cu excepţiile prevăzute în ordin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.