Un profesor din judeţul Gorj, suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre elevele sale, în vârstă de 16 ani, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 31 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor”, a transmis, miercuri, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că, la data de 5 decembrie 2022, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logreşti, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o persoană majoră.

Potrivit presei locale, bărbatul reţinut este profesor, iar întâlnirile cu eleva le-a avut în apartamentul său din Târgu Jiu.

”Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu”, au mai transmis poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.