O profesoară în vârstă de 40 de ani de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ a fost reţinută pentru act sexual cu un minor, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev de la o clasă la care femeia preda limba română şi care la sfârşitul anului trecut s-a sinucis. Cercetările în cazul cadrului didactic au fost declanşate în urma anchetei făcute după sinuciderea adolescentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea, a declarat, miercuri, pentru News.ro că profesoara a fost reţinută marţi, pentru act sexual un minor.

Cadrul didactic va fi prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, profesoara, care predă limba română la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumătate de ani. În luna noiembrie a anului trecut, adolescentul s-a sinucis, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Elena Bulgărea a precizat că cercetările în cazul profesoarei au fost declanşate în urma anchetei făcute după sinuciderea elevului.

Cadrul didactic a fost audiată de poliţişti şi ulterior reţinută.

Conform presei locale, profesoara este căsătorită cu un preotşi are trei copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.