Producătorul de piese auto Altur Slatina suspendă contractele individuale de muncă pentru o mare parte din salariaṭi şi reduce temporar activitatea până la 21 aprilie, măsurile fiind luate având în vedere evoluṭia situaṭiei epidemiologice determinată de răspândirea Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul de Administraţie al SC Altur SA Slatina (...) informeazã acţionarii şi investitorii cu privire la următoarele măsuri luate: reducerea temporară a activităṭii societăṭii pe perioada stării de urgenṭă începând cu data de 25 martie 2020 ṣi până la data de 21 aprilie 2020; suspendarea pentru perioada mai sus menṭionată a contractelor individuale de muncă pentru o mare parte din salariaṭi, în temeiul art.52 alin.1 lit.c coroborat cu art.53 alin.1 din Legea 53/2003 –Codul Muncii", arată un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Măsurile sunt luate având în vedere evoluṭia situaṭiei epidemiologice determinată de răspândirea Covid-19.

"Măsurile sunt luate având în vedere evoluṭia situaṭiei epidemiologice determinată de răspândirea Covid-19, starea de urgenṭă declarată pe teritoriul României, Ordonanţa militară nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgenţă care privesc aglomerările de persoane şi circulaţia transfrontalieră a unor bunuri precum ṣi notificările transmise de clienṭii externi cu privire la reducerea/suspendarea activităṭii acestora", arată compania.

Altur are aproape 700 de anajaţi şi o capitalizare de 24,7 milioane lei.

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 103,65 milioane lei şi o pierdere de 1,98 milioane lei.

Printre clienţii companiei sunt Automobile Dacia, Total Gaz Iaşi sau Hesper Bucureşti.

Altur Slatina este listată la Bursa de valori Bucureşti din decembrie 2004 sub simbolul ALT.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.