Procurorii vrânceni fac cercetări după ce o persoană a chemat ambulanţa pentru fiul său minor, care acuza probleme de sănătate, fără a spune cadrelor medicale că se aflau în izolare la domiliciu întrucât au intrat în contact cu o persoană revenită din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în 8 aprilie a fost înregistrat un dosar penal pentru fals în declaraţii. 
 
Anchetatorii au stabilit că, în 5 aprilie, o persoană a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj medical pentru că fiul minor acuza probleme de sănătate. 
 
"Deşi au fost preluaţi cu ambulanţa şi au fost internaţi la Spitalul Judeţean „Sf. Pantelimon” Focşani, persoana solicitantă nu a adus la cunoştinţa dispecerului şi a personalului medical faptul că se aflau în izolare la domiciliu şi că exista riscul infectării cu o boală infectocontagioasă, întrucât au intrat în contact şi domiciliau cu o persoană care a revenit din Marea Britanie şi care, la rândul acesteia, era izolată la domiciliu”, se arată în comunicat.
 
Procurorii continuă cercetările pentru a lămuri toate împrejurările cauzei şi stabilirea răspunderii penale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.