CFR anunţă, luni seară, probleme în circulaţia unor trenuri, din cauza condiţiilor meteorologice. Trenul R 3032 va avea 170 de minute întârziere, după căderea unor copaci pe linia de contact între Valea Largă şi Comarnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Căderile de copaci pe linia de contact în cursul acestei seri, 27 decembrie 2021, au generat întreruperea circulaţiei feroviare pe segmentul dintre Valea Largă şi Comarnic. Pe firul 1 s-a reluat alimentarea liniei de contact cu energie electrică după intervenţia echipelor speciale ale CFR SA. Pentru deblocare şi tragerea trenurilor din zona afectată s-a intervenit şi se intervine cu locomotive diesel furnizate operativ de CFR Calatori”, a transmis, luni seară, CFR.  

Sursa citată a precizat că, pe firul 2 de circulaţie, echipele de intervenţie feroviară lucrează încă la deblocarea liniei. 

”Trenul R 3032, care a fost afectat de această întrerupere temporară generată de vremea nefavorabilă, şi-a reluat circulaţia către Bucureşti, cu o întârziere estimă de 170 minute. Din cauza timpului nefavorabil din cursul nopţii mai pot exista unele perturbări în circulaţia trenurilor de călători, compania fiind pregătită să intervină cu locomotive diesel în toate locurile în care vor apărea perturbări de alimentare cu energie electrică în circulaţia trenurilor”, a mai transmis compania.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.