Defecţiunea în sistemul informatic al Direcţiei Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată, începând de marţi putând fi susţinută proba teoretică pentru obţinerea permisului auto şi soluţionate cererile de schimbare a permisului sau de emitere a unei autorizaţii de circulaţie provizorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunţat că marţi, de la ora 08.00, sistemul informatic este funcţional în toată ţara.

Sistemul informatic al DRPCIV a fost indisponibil din luni, din cauza unor probleme tehnice. În perioada în care sistemul informatic a fost nefuncţional, nu a putut fi  susţinută proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu au fost făcute programări la proba practică, nu s-au putut soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu au fost emise autorizaţii de circulaţie provizorie.

La ghişee au fost preluate doar dosarele pentru înmatriculări de autovehicule şi au fost făcute operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a lucrat pentru remedierea situaţiei începând din noaptea de duminică spre luni, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.