Autorităţile din Harghita lansează, sâmbătă, SkiHarghita, primul domeniu schiabil din România ce conectează 12 părtii din 6 locaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sezonul de schi e în plină desfăşurare şi, pentru pasionaţii acestui sport, calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile este esenţială, în acest sens demersurile Consiliului Judeţean Harghita prin ADI Harghita au prins contur prin dezvoltarea SkiHarghita, prima regiune de schi din România, care în prezent include 12 pârtii de schi din 6 locaţii”, a transmis Consiliul Judeţean Harghita, într-un comunicat de presă.  

Potrivit documentului, accesul pe aceste pârtii se va putea face de sâmbătă, 22 ianuarie, utilizând o singură cartelă ce poate fi achiziţionată la pârtia de schi aleasă.  

În acest sens au fost distribuite către operatorii domeniilor schiabile 14.000 de cartele. 

“Turismul devine din ce în ce mai puternic în judeţul Harghita. Prin ADI Harghita, sub coordonarea vicepreşedintelui consiliului judeţean, Biró Barna Botond şi a directorului Szabó Károly, am reuşit să dezvoltăm servicii care sunt Family Friendly. Mergem mai departe şi pe lângă oferta de schi vom include şi oferte de wellness, astfel încât, printr-o singură aplicaţie, să poată fi accesate cât mai multe servicii. Dorim prin diversificarea serviciilor să oferim posibilitatea familiilor din judeţul Harghita să obţină venituri din turism dar şi din promovarea şi comercializarea produsele locale, tradiţionale şi ecologice” a apreciat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita. 

Mai multe detalii cu privire la posibilităţile de petrecere a timpului liber în judeţul Harghita pot fi găsite aici: https://visitharghita.com/

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.