Nouă pacienţi din secţia tampon COVID a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost transferaţi, miercuri, la Spitalul C.F.R. din Buzău în baza unui protocol medical încheiat între cele două unităţi sanitare, care prevede preluarea pacienţilor post-COVID care au încă nevoie de supraveghere şi îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primii nouă pacienţi care au fost transferaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău la Spitalul CFR au vârste cuprinse între 47 şi 82 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, în urma evaluării medicale, s-a decis transferul acestora pentru recuperare şi monitorizare în cadrul Spitalului C.F.R. Buzău.

Pentru transferul pacienţilor s-au folosit ambulanţe din cadrul SAJ Buzău şi ambulanţa pentru victime multiple din dotarea ISU Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.