Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a interpelat marţi pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, la conferinţa de presă organizată de acesta în Parcul IOR, afirmând că vrea să vorbească cu elo despre proiectele de infrastructură. În timp ce încerca să vorbească cu primarul Capitalei, locuitorii din zonă l-au întrebat pe Negoiţă de ce distruge parcul cu betoane şi de ce taie copacii. ”Domnule Negoiţă, eşti supărat că nu mai poţi să faci combinaţii?”, i-a spus o persoană primarului, care a părăsit zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Primarul Sectorului 3 l-a abordat pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, în timpul conferinţei de presă organizate în zona Parcului IOR, el întrebându-l pe edilul Capitalei despre fluidizarea traficului. Imaginile au fost postate chiar de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, pe pagina de Facebook.

”Am documentele aici, când vă găsesc să stăm de vorbă?”, l-a întrebat primarul Negoiţă pe Nicuşor Dan, cerându-i să îi spună o oră când îl poate primi la primărie.

Nicuşor Dan i-a replicat că a venit să vorbească despre Parcul IOR.

”Am venit să vorbim despre o amendă pe care puteaţi să o daţi dumneavoastră”, i-a spus Nicuşor Dan. Robert Negoiţă l-a acuzat pe Nicuşor Dan că blochează proiectele de fluidizare a traficului. ”Este inadmisibil, Primarul General fuge de problemele Bucureştiului, suntem sufocaţi în trafic. Nu se implică în probleme, nu reuşim să rezolvăm problema fluidizării traficului. Nu vrea să ia nici măcar o întâlnire”, a spus el.

Primarul Sectorului 3 a fost interpelat în timp ce vorbea de către locuitorii care veniseră în zonă şi care i-au cerut să vorbească despre problemele din sector. ”De ce distrugeţi parcul, să puneţi beton?”, l-a întrebat o persoană, însă primarul nu a răspuns. ”Domnule Negoiţă, eşti supărat că nu mai poţi să faci combinaţii?”, l-a întrebat altcineva. ”Câţi copaci aţi tăiat?”, i-a spus o doamnă lui Negoiţă. Primarul a părăsit zona după ce mai multe persoane au început să îi pună întrebări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.