Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu îi critică, într-o postare pe Facebook, pe cei care nu păstrează curăţenia, avertizând că dacă nu vor fi respectate anumte norme, vom trăi în mizerie. Edilul, care postează şi imagini, anunţă că ”toţi cei care batjocoresc astfel Sectorul 2” vor fi sancţionaţi cu amenzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cât timp nu ne deranjăm să mergem patru metri până la un coş, cât timp ne scoatem gunoiul din casă la cel mai apropiat coş stradal sau cât timp aruncăm pe lângă când e plin, vom trăi în MIZERIE. Nu ştiu voi, dar eu nu vreau şi nici nu accept asta. Continuăm să îi sancţionăm pe toţi cei care batjocoresc astfel Sectorul 2. Dăm amenzi chiar şi pentru un chiştoc aruncat pe jos. Dăm amenzi până vom înţelege că pentru spaţiul public suntem toţi responsabili”, a scris primarul pe Facebook, prezentând şi imagini.
 
 
El precizează că Primăria nu ppoate avea câte un angajat pentru fiecare om.
 
 
”Nu putem mătura din oră-n oră. E nevoie şi de un minim de efort din partea fiecăruia pentru a păstra curăţenia”, conchide Radu Mihaiu.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.