Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, reclamă numeroase probleme în zonă, între care un stâlp de ilumnat montat într-un pom.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi am găsit un stâlp de iluminat în pom, pe lângă multe alte probleme în palma de spaţiu verde de la capătul lui 14. Mâine o să îl mutăm. Reparăm şi ceilalţi stâlpi fiindcă oamenii din zonă mi-au spus că seara e cam întuneric. Iar de săptămâna viitoare începem să reamenajăm tot acest spaţiu”, a scris, marţi seară, pe Facebook, primarul Radu Mihaiu.

Acesta afirmă că sunt şi alte probleme în zonă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”O alee care se inundă la fiecare ploaie şi locuitorii nu mai pot intra în bloc, câteva chioşcuri abandonate, un comerciant care şi-a scos frigiderele în mijlocul trotuarului, un gang închis de asociaţie unde se adună gunoi în mod recurent, etc. Aceste probleme nu sunt de azi, de ieri; oamenii din zonă le-au semnalat de ani de zile. Acum are şi cine să îi asculte - rând pe rând le vom rezolva pe toate”, a mai afirmat primarul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.