Primarul Sectorului 2 al Capitalei Radu Mihaiu anunţă că este în izolare după ce soţia sa a avut simptome de COVID-19, ambii aşteptând rezultatul testelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De azi sunt posibil contact direct. Drept urmare intru în izolare acasă, dar continui să muncesc”, anunţă primarul într-o postare pe Facebook.

El precizează că principalul atu al umanităţii a fost mereu puterea de adaptare şi că indiferent de condiţii am găsit mereu o cale să mergem mai departe.

”Acelaşi lucru l-am avut în minte când am pregătit din timp şi acest scenariu. Ştiam că oricât m-aş proteja există riscul ca cineva apropiat mie să contacteze această boală. Şi s-a întâmplat. Soţia mea prezintă simptome specifice covid şi azi ni s-au recoltat probe pentru test. Aşteptăm rezultatul, dar e o şansă ridicată să fie pozitiv”, afirmă Radu Mihaiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.