Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica, iar valoarea investiţiei este de 21,8 milioane lei şi termenul pentru livrare este şapte luni şi jumătate de la semnarea contractului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Veste bună pentru Sectorul 2: A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica. A fost anunţat câştigătorul licitaţiei pentru producţia tăblierului de pod de la pasajul Doamna Ghica. Valoarea contractului este de 21,8 milioane lei, iar termenul pentru livrare este şapte luni şi jumătate de la semnarea contractului. După două licitaţii eşuate pentru acest element crucial al proiectului, mă bucur să pot anunţa acest pas important în dezvoltarea Sectorului 2. Este un progres care ne pune în linie dreaptă către finalizarea pasajului Doamna Ghica anul acesta”, a scris Radu Mihaiu, marţi pe Facebook.
 
„Oricum intersecţia Doamna Ghica era una dintre cele mai aglomerate din Sectorul 2 şi din Bucureşti, în general. Ştiu că aglomeraţia doar a crescut odată ce lucrările se blocaseră. În sfârşit însă suntem pe direcţia cea bună pentru a degreva traficul în acest punct”, a conchis edilul Sectorului 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.