Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat luni că a emis dispoziţii de demolare a garajelor aflate pe Calea Victoriei, la doi paşi de Guvernul României, iar echipele ADP le-au pus în aplicare. Ea mai afirmă că în locul acestor garaje vor construi parcări de reşedinţă şi vor amenaja noi spaţii verzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am emis dispoziţii de demolare a garajelor aflate pe Calea Victoriei, la doi paşi de Guvernul României, iar echipele ADP le-au pus în aplicare”, a scris primarul pe Facebook.

Potrivit lui Clotilde Armand, ”astfel de construcţii improvizate şi insalubre, pline de rugină şi inestetice, nu-şi au locul într-o capitală europeană”.

”Vom sistematiza întreaga zonă, folosim la maxim toate suprafeţele, iar în locul acestor garaje vom construi parcări de reşedinţă şi vom amenaja noi spaţii verzi. Redăm cetăţenilor domeniul public!”, mai spune primarul. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.