Primarul municipiului Slobozia Dragoş Soare a fost infectat cu SARS COV 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printr-o postare pe reţelele de socializare, primarul Dragoş Soare anunţă că a fost depistat cu infecţie cu noul coronavirus. Edilul şef anunţă că s-a testat zilele trecute, după ce a început să prezinte simptome specifice COVID-19, iar rezultatul testului a fost pozitiv.

"M-am testat pentru că aveam câteva simptome uşoare şi mă simt în continuare bine, starea mea de sănătate fiind una mai degrabă bună. Sper ca situaţia să nu se agraveze în zilele următoare, dar probabil că ce a fost mai rău a trecut", a explicat primarul.

În aceste condiţii, Dragoş Soare va sta în izolare timp de 14 zile.

"Infecţia cu SARS-COV2 este un pericol real, care nu a trecut, deşi rata de incidenţă în Municipiul Slobozia a scăzut destul de mult în ultima săptămână. Vestea bună este că cele două centre de vaccinare care vor funcţiona în Slobozia sunt pregătite să funcţioneze şi că în curând va începe vaccinarea pentru persoanele cuprinse în etapa 2", a mai scris edilul şef din Slobozia.

În judeţul Ialomiţa, de la debutul pandemiei de coronavirus, 7039 de persoane s-au infectat cu coronavirus, incidenţa fiind, conform raportării de joi, de 1,74 cazuri la mia de locuitori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.