Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, cere demisia şefului Căminului pentru persoane vârstnice din municipiu, preotul Cătălin Ifrim, care a fost prins conducând în stare de ebrietate. Acelaşi şef de centru a fost acuzat anul trecut că a hărţuit şi agresat o angajată, însă, în urma anchetei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a transmis că fapta nu există.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, cere public demisia şefului Căminului pentru Persoane Vârstnice, preotul Cătălin Ifrim, unitate aflată sub tutela Primăriei. Ifrim este cercetat penal pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Dezaprob total astfel de abateri. Consider că ceea ce s-a întâmplat nu poate fi scuzat în niciun fel. Totodată, reamintesc cetăţenilor că anul trecut, când a fost acuzat de hărţuire sexuală, am solicitat organelor de anchetă să cerceteze si să se pronunţe în acest sens. De altfel, ancheta oficială a şi confirmat ulterior că acuzaţiile au fost nefondate, dosarul fiind clasat, întrucât fapta nu există. De aceasta dată, domnul Ifrim recunoaşte şi regretă ceea ce s-a întâmplat. Chiar şi asa, însă, conduita obligatorie pentru o astfel de poziţie mă obligă să îi solicit demisia în mod public”, a transmis primarul Focşaniului, Cristi Misăilă.

Preotul este cercetat disciplinar şi de către Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei.

”Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a luat act cu mâhnire de acest eveniment nefericit în care a fost implicat preotul Cătălin Ifrim. S- a declanşat o cercetare disciplinată şi în funcţie de rezultate se vor aplica toate măsurile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei, Dragoş Olteanu.

La finele săptămânii trecute,  şeful Căminului pentru persoane vârstnice din Focşani, preotul Cătălin Ifrim, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut.

În urma testării cu alcooltestul, s-a constatat că preotul avea o alcoolemie de 0, 46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, astfel că i-a fost întocmit dosar penal.

”Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Focşani au depistat pe raza municipiului Focşani, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto fost condus la Spitalul Militar Focşani, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Vrancea.

Cătălin Ifrim a fost şi anul trecut în centrul unui scandal de proporţii, fiind acuzat atunci că a hărţuit şi agresat o angajată. 

În august 2018, o angajată a reclamat că a fost sechestrată timp de mai multe ore de Ifrim care I-ar fi cerut să întreţină cu el relaţii sexuale.

În urma anchetei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a transmis că fapta nu există.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.