Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, propune limitarea vitezei la 30 de kilometri la oră în centrul localităţii şi în cartierul Schei. Propunerea a fost avizată de Comisia de circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur să vă anunţ că în cadrul şedinţei de astăzi a Comisiei de circulaţie a fost avizată favorabil propunerea mea privind limitarea vitezei de circulaţie la 30km/h. Am luat decizia de a face această propunere în urma sesizărilor venite de la braşovenii locuind în zona Şchei şi centrului istoric privind aglomeraţia, gălăgia, poluarea, trepidaţiile care deteriorează clădirile”, a scris, miercuri, pe Facebook, Allen Coliban.  

Primarul a mai anunţat că Poliţia Naţională va monitoriza circulaţia cu radare mobile.  

”Suntem în discuţii cu ei pentru un proiect privind amplasarea de radare fixe. Această decizie va intra în vigoare de îndată ce Poliţia Rutieră va aproba planul de semnalizare şi Primăria va monta noile semne de circulaţie”, a mai anunţat primarul din Braşov.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.