Primarul din Deveselu Ion Aliman, decedat în urmă cu 10 zile din Cauza COVID-19 şi reales duminică pentru un nou mandat , a fost sărbătorit de locuitori ai comunei, care au mers la mormântul său pentru a-i aduce un omagiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Cu lumânări în mâini sau doar cu luminile telefoanelor rmobile aprinse, oamenii s-au adunat în număr mare la mormântul primarului şi au păstrat un moment de reculegere.

”Domnule primar, să ştiţi că i-am bătut la c... gol! E victoria dumneavoatră! V-o dedicăm! Şi pe viitoarea tot dumneavoatră v-o dedicăm. Să ştiţi că o să fiţi mândru de noi. Ştiu că de acolo, de sus, ne vegheaţi”, i-a transmis defunctului o voce din mulţime.

Momentul s-a încheiat cu ”Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, rostit de cei prezenţi, care au şi aplaudat îndelung  la final.

Din cei 1.600 de alegători care s-au prezentat la urne, 1.020 l-au votat pe Aliman. PSD câştigă majoritatea în Consiliul Local, astfel că viceprimarul care va îndeplini atribuţiile de primar, până la organizarea alegerilor parţiale, va fi social-democrat.

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a încetat din viaţă în 17 septembrie, la Spitalul Colentina, unde era internat în urma unor complicaţii după infectarea cu virusul Sars-Cov2. El avea 57 de ani.

Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capital.

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.