Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a publicat, duminică, imagini cu şoferi care forţează barierele la intrarea în parcările din Sectorul 4, provocând distrugeri. ”Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi”, a anunţat primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email



Daniel Băluţă a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Bariere distruse în parcările publice din Sectorul 4”.

În imagini se vede cum unii şoferi forţază barierele la intrarea în parcări, fie ridicându-le, fie intrând direct în ele.

”Vrem să ne bucurăm cu toţii cât mai mulţi ani de investiţiile făcute în sectorul nostru. Mai avem multe de făcut, aşa că este important să folosim ceea ce avem aşa cum trebuie, astfel încât eforturile să fie îndreptate către noile proiecte, nu către reparaţia celor deja existente. Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi, aşa că vă rog să anunţaţi de îndată Poliţia Locală dacă întâlniţi astfel de cazuri”, a scris Băluţă, în mesajul care însoţeşte imaginile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.