Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă joi că a plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica, după ce au achiziţionat un credit de la Unicredit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi am plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica, ceea ce înseamnă că această cursă contra cronometru parcursă de Primăria Capitalei şi-a atins scopul”, a scris primarul pe Facebook.
 
Nicuşor Dan a precizat că ”imediat ce Guvernul le-a permis, pentru o perioadă foarte scurtă însă, ridicarea plafonului de îndatorare, a parcurs în timp record, împreună cu colegii lui si cu reprezentantii bancilor, toate procedurile necesare achiziţionării unui credit, comprimând în doar o lună demersurile care în mod normal ar fi durat trei luni”. 
 
”Am achiziţionat creditul de la Unicredit, am luat avizele necesare, am retras banii şi am achitat datoria. Mulţumesc încă o dată tuturor celor implicaţi în acest proces!”, mai spune primarul Capitalei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.