Primarul din Braşov, Allen Coliban, a anunţat că l-a demis pe directorul Serviciului Pieţe, care a fost prins băut la serviciu. El a menţionat că a avut foarte multe plângeri la adresa acestuia. "Se pare că acesta se comporta mai degrabă ca un vătaf pe moşie decât ca un angajat plătit din bani publici pentru a ajuta vânzătorii şi producătorii să îşi desfăşoare activitatea", a afirmat Coliban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am decis să îl demit pe directorul Serviciului Pieţe, care a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice la locul de muncă. În consecinţă, vom demara procedurile de organizare a concursului pentru ocuparea postului rămas vacant", a scris Allen Coliban, marţi, pe Facebook.

El i-a îndemnat pe cei care îndeplinesc condiţiile să se înscrie la concursurile organizate de Primăria Braşov, arătând că este "mare nevoie de profesionişti în aparatul Primăriei şi, mai ales, în posturile de conducere".

"În privinţa directorului proaspăt demis al Serviciului Pieţe, am primit foarte multe plângeri la adresa dumnealui de la oamenii din pieţe. Se pare că acesta se comporta mai degrabă ca un vătaf pe moşie decât ca un angajat plătit din bani publici pentru a ajuta vânzătorii şi producătorii să îşi desfăşoare activitatea. Mai mult, întreţinerea pieţelor lasă foarte mult de dorit, poate şi pentru că lucrările erau acordate pe criterii destul de neclare, care ridică semne de întrebare", a explicat primarul Coliban.

El a anunţat că în acest an va începe modernizarea a două pieţe din Braşov - Piaţa Astra şi Piaţa Star, cea de-a doua urmând să le revină exclusiv producătorilor locali.

"Îmi doresc ca braşovenii să beneficieze de produse româneşti de calitate, sănătoase şi la preţuri decente, iar pentru asta avem nevoie de un om competent la conducerea serviciului, capabil să organizeze activitatea pieţelor şi să asigure condiţii decente vânzătorilor", a punctat Allen Coliban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.