Primarii de sectoare au solicitat Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) extinderea unor linii, relocarea unor trasee, dar şi mai multe maşini în anumite zone, a anunţat, luni, primarul Capitalei, Gabriela Firea, precizând că marţi se va întâlni atât cu conducerea Regiei, cât şi cu sindicaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mâine voi avea o întâlnire atât cu managementul RATB, cât şi cu sindicatele, iar domnii primari de sectoare au solicitat să se îmbunătăţească transportul public", a spus Firea, după întâlnirea cu primarii de sectoare.
 
Astfel, ea a precizat că primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, doreşte relocarea traseelor pentru zonele Bucureştii Noi, Străuleşti, Chitila, Şoseaua Odăii, în timp ce primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, vrea extinderea traseului Andronache, introducerea traseului pentru cartierul Creangă şi Grădinile Fundeni.
 
Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, i-ar fi semnalat primarului general că sunt necesare mai multe maşini pentru Şoseaua Turnu Măgurele - Bulevardul Constantin Brâncoveanu, iar primarul Sectorului 5, Daniel Florea, că trebuie extinse liniile 96, 226 şi 227.
 
Primarul Sectorului 6 vrea suplimentarea liniei Giuleşti-Sàrbi şi a celor pentru cartierul ANL Brâncuşi, a mai spus Gabriela Firea, care a precizat că întâlnirile cu primarii vor continua cel puţin o dată pe săptămână.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.