Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au transmis că la Şcoala Gimnazială numărul 194 a fost înregistrat al patrulea caz confirmat cu infecţie cu SARS-COV 2. În urmă cu o săptămână, două persoane au fost testate pozitiv, iar în acest week-end, alte două, fapt ce duce automat la scenariul roşu de funcţionare. Întreaga activitate didactică se va muta exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile, mai arată comunicatul de presă al primăriei de sector.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a altor şapte unităţi de învăţământ, după ce în ultimele 48 de ore, câte o persoană din fiecare dintre şcoli a fost confirmată pozitiv la SARS-COV 2”, potrivit unui comunicat de presă al instituţie remis duminică News.ro. 
 
Unităţile şcolare care se află în această situaţie sunt următoarele:
 
- Şcoala Gimnazială nr. 79 – un elev;
- Colegiul Naţional Ion Creangă – un elev;
- Şcoala Gimnazială nr. 129 – un elev;
- Colegiul Naţional Mihai Eminescu -  un elev;
- Şcoala Gimnazială nr. 113 – un elev;
- Şcoala Gimnazială nr.194 – doi elevi;
- Şcoala Gimnazială „Mărţişor” – un elev.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.