Cinci persoane care aşteptau autobuzul în staţie, în dreptul parcării de la Piaţa Drumul Taberei, ar fi putut fi spulberate, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în stâlpişorii de protecţie, anunţă Primăria Sector 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Astăzi, se putea întâmpla o tragedie! Cinci persoane, care aşteptau autobuzul în staţie, în dreptul parcării de la Piaţa Drumul Taberei, ar fi putut fi spulberate. Stâlpişorii, montaţi de ADPDU Sector 6, au făcut diferenţa între viaţă şi moarte”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook Primăria Sectorului 6.
 
În mesaj se arată că la ora 14.11, un şofer, ce venea dinspre Favorit, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în stâlpişorii de protecţie. Au fost scut între maşină şi oameni, astfel că aceştia au scăpat doar cu o sperietură groaznică.
 
”Poliţia Locală Sector 6 a sosit rapid la faţa locului, după ce colegii de la Administraţia Comercială Sector 6 s-au sesizat şi au anunţat ce s-a petrecut. Aceştia urmăresc non-stop imaginile furnizate în timp real de camerele video montate pentru supravegherea parcării cu plată. Şoferul le-a spus poliţiştilor că-l durea piciorul. Acesta va plăti prejudiciul creat, iar incidentul a fost anunţat la Brigada Rutieră”, precizează Primăria.
 
”Concluzia zilei este să aveţi încredere în măsurile pe care le luăm pentru siguranţa voastră. Stălpişorii au rolul de a bloca accesul maşinilor pe trotuare (voluntar sau involuntar) şi de a asigura vizibilitate la trecerile de pietoni. Niciodată nu sunt prea mulţi şi, întotdeauna, sunt avizaţi de cei de la Rutieră! Ne bucurăm că incidentul a fost unul cu final fericit. Colegii de la Dotări, pe care i-aţi cunoscut deja, vor repara şi de data aceasta”, mai menţionează primăria Sector 6. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.