Primăria Piatra Neamţ a anunţat că va amenaja un centru de vaccinare la Târgul de Crăciun, în perioada 1 – 13 decembrie, între orele 14.00 – 18.00 Cei care doresc să se vaccineze cu acest prilej o pot face fără programare, doar în baza cărţii de identitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Pentru a fi mai aproape de tine, am deschis încă un centru de vaccinare la Piatra-Neamţ. Acesta a fost amenajat într-una din căsuţele pregătite pentru Târgul de Crăciun la Curtea Domnească şi va funcţiona în perioada 1-13 decembrie, în intervalul orar 14.00-18.00”, a anunţat luni, Primăria Piatra Neamţ, printr-un comunicat de presă. 
 
Vaccinarea se va face fără programare, doar pe baza cărţii de identitate sau a certificatului de naştere, în cazul minorilor. Activitatea se va organiza cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, oferindu-se condiţii optime pentru desfăşurarea procesului de vaccinare, a precizat sursa citată. 
 
”Dragi pietreni, vă aşteptăm să petrecem sărbătorile de iarnă împreună. Dar trebuie să ne asigurăm că respectăm şi regulile. De aceea fac un apel şi în acelaşi timp o provocare: aveţi grijă de voi, aveţi grijă de ceilalţi! Vă invit să vă vaccinaţi şi să petrecem Crăciunul împreună. ” a declarat primarul din Piatra Neamţ, Andrei Carabelea. 
 
În acest centru vor fi disponibile serurile Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson şi vor putea fi vaccinate persoanele adulte şi copiii cu vârste peste 12 ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.