740.000 de lei va plăti Primăria municipiului Buzău pentru organizarea spectacolului de Revelion de anul acesta. Pe scena care a fost amplasata deja în Piaţa Dacia din municipiul Buzău vor urca, la trecerea dintre ani, numeroşi artişti locali dar şi câteva nume de referinţă din show-biz-ul românesc. Este vorba de Irina Rimes, Raluka & proiectul Balkanic şi Taraful de la Vărbilău alături de buzoienii Laurenţiu Cazan, Mario Buzoianu, Nemuritorii, Undercover, alţi 19 solişti locali şi patru DJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Spectacolul este programat să înceapă la ora 19.00 şi va dura până la ora 1.00 când vor intra în scenă DJ-ii care vor întreţine atmosferă pentru buzoienii care vor mai rămâne în centrul oraşului.

Contractele sunt deja semnate, ne costă vreo 740.000 de lei cu scenă, cu foc de artificii, artişti şi DJ. Şi eu voi fi prezent în centrul oraşului ca de fiecare dată", a declarat primarul Constantin Toma, pentru un post local de televiziune.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.