Primăria Capitalei va demara procedurile pentru obţinerea autorizaţiilor de construcţie pentru lucrări la patru poduri şi Pasajul Fundeni, după ce Consiliul General a aprobat, joi, indicatorii tehnico-economici ai investiţiilor. Cea mai mare sumă de bani, respectiv peste 13 milioane de lei, va fi necesară pentru Podul Opera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primaria Capitalei va demara lucrări de reabilitare şi consolidare la Podul Ciurel, Podul Eroilor, Podul Opera, Podul Timpuri Noi şi Pasajul Fundeni.

”Primăria Capitalei derulează un program de reabilitare a podurilor şi pasajelelor din Bucureşti pe care le are în administrare. În urmă expertizelor tehnice realizate în anul 2017, a rezultat că o mare parte dintre acestea necesită lucrări de reparaţii ale infrastructurii şi suprastructurii. Astfel, proiectele de hotărâre propuse şi aprobate în şedinţa CGMB de astăzi vizează lucrări de reabilitare şi consolidare la Podul Ciurel, Podul Eroilor, Podul Opera, Podul Timpuri Noi şi Pasajul Fundeni”, a declarat Gabriela Firea.

Suma necesară pentru Podul Ciurel este de 3,8 milioane de lei, cea pentru Podul Eroilor 5,3 milioane de lei, pentru Podul Opera 13,6 milioane de lei, pentru Podul Timpuri Noi 4,9 milioane de lei, iar pentru Pasajul Fundeni 2,6 milioane de lei.

Toate aceste poduri şi pasaje sunt în ”stare nesatisfăcătoare”, potrivit rapoartelor de specialitate care au însoţit proiectele de hotărâre.

Administraţia Străzilor are în administrare 13 pasaje şi 24 de poduri. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.