Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, solicită motivarea de urgenţă a deciziei prin care Curtea de Apel anulează hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale. Bădulescu anunţă că vor fi folosite toate căile extraordinare de atac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a transmis, luni, un comunicat de presă în care solicită motivarea de urgenţă a deciziei prin care Curtea de Apel anulează hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale, "în vederea asigurării respectării dreptului la apărare şi dreptului la un proces echitabil”.

”Întelegem să ne îndreptăm împotriva acesteia, atât prin exercitarea căilor extraordinare de atac prevăzute de dispoziţiile Codului de procedură civilă şi, totodată, ne rezervăm dreptul de a ne adresa organelor abilitate să cerceteze încalcarea cu intenţie a dispoziţiilor legale aplicabile în prezenta cauză”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Acesta explică faptul că urgentarea redactării motivaţiei este justificată şi de faptul că hotărârea pronunţată are un impact major asupra bugetelor şi angajaţilor acestor companii şi se creează un "prejudiciu imens Primăriei Municipiului Bucureşti”.

Aurelian Bădulescu consideră că "hotărârea pronunţată este nelegală şi netemeinică”, fiind în contradicţie cu dispoziţiile Legii administraţiei publice locale.

Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei, în urma unui proces iniţiat de USR Bucureşti, în anul 2017. Decizia instanţei este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.