Un proiect de hotărâre prin care Primăria Capitalei solicită Guvernului trecerea unei suprafeţe de teren de 4,2 hectare din administrarea Ministerului Afacerilor Externe în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, a fost aprobat, luni, în cadrul şedinţei CGMB. Terenul ar urma să fie alipit Parcului Herăstrău şi ulterior amenajat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suprafaţa de teren se află în vecinătatea Parcului Herăstrău, în Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 2B, sector 1. Potrivit proiectului de hotărâre, terenul va fi alipit Parcului Herăstrău şi va fi ulterior amenajat, astfel că va fi mărită suprafaţa spaţiilor verzi din Bucureşti.

În document se menţionează că terenul este liber de construcţii, însă nu este îngrijit corespunzător, vegetaţia este neîntreţinută pe zone întinse, sunt gunoaie, iar gardul de împrejmuire este distrus.

De asemenea, cetăţenii care vizitează zona au transmis sesizări cu privire la starea terenului, se mai arată în proiect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.