Primăria Capitalei a anunţat deschiderea unui nou centru de zi pentru vârstnici pe Şoseaua Ştefan cel Mare, nr 1-3, sector 1. Centrul „Perla” este deschis de luni până vineri în intervalul orar 8:30-16:30, iar toate serviciile oferite sunt gratuite. „Vârstnicii beneficiază de trei mese pe zi, spălătorie şi duş social, dar şi cursuri de utilizare a calculatorului, internet, biblioteca, ateliere şi jocuri de societate”, mai transmite PMB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Seniorii din Bucureşti au de acum un nou centru de zi, deschis de Primăria Capitalei pe Şoseaua Ştefan cel Mare, nr 1-3, sector 1. Aici, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a amenajat un spaţiu în care vârstnicii beneficiază de trei mese pe zi, spălătorie şi duş social, dar şi cursuri de utilizare a calculatorului, internet, biblioteca, ateliere şi jocuri de societate”, arată o postare de duminică pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti.
 
Potrivit sursei citate, centrul de Zi pentru Persoanele Vârstnice „Perla” este deschis de luni până vineri în intervalul orar 8:30-16:30, iar toate serviciile oferite sunt gratuite.
 
„Acesta a fost conceput pentru a satisface nevoile diverse ale persoanelor de peste 65 de ani şi este accesibilizat inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi”, mai indică sursa menţionată.
 
„Astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, le doresc tuturor seniorilor bucureşteni sănătate, să îşi trăiască vârsta a treia în cel mai frumos mod, să aibă sprijinul şi îngrijirea familiei şi a comunităţii”, a afirmat primarul Capitalei Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.