Primarul general Nicuşor Dan propune, în şedinţa Consiliului General din 27 aprilie, înfiinţarea unui centru de vaccinare drive thru, cu patru puncte de vaccinare, în Piaţa Constituţiei. Pentru organizarea centrului, 240 de locuri de parcare ar urma să fie desfiinţate temporar. Vaccinarea se va face de către personal specializat, direct din maşină, fără programare prealabilă în platformă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul General al Municipiului Bucureşti are, pe ordinea de zi a şedinţei din 27 aprilie, un proiect de hotărâre iniţiat de Nicuşor Dan care prevede utilizarea temporară a unei părţi din parcarea din Piaţa Constituţei pentru organizarea unui centru de vaccinare drive-thru.

Centrul va avea patru puncte de vaccinare, iar pentru organizarea acestuia 240 de locuri de parcare vor fi defiinţate temporar. Centrul va avea circuite speciale de intrare/ ieşire, zonă de vaccinare şi zonă pentru perioada de 15 minute de aşteptare după vaccinare.

Vaccinarea se va face de personal specializat, direct din maşină, fără a fi necesară programarea prealabilă în platforma naţională. Vor fi acceptate maşini personale, cu minim 2 persoane, dar şi mijloace de transport, dar nu cu număr mare de persoane.

Persoanele care doresc vaccinarea trebuie să aibă asupra loc actul de identitate şi, preferabil, şi documentul de triaj epidemiologic gata completat.

Potrivit proiectului de hotărâre, centrul de vaccinare ar urma să funcioneze până în luna septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.