Primăria Capitalei anunţă că luni seară, de la ora 22.00, începe cel de al unsprezecelea tratament de combatere a ţânţarilor, care va fi aplicat în toate cele şase sectoare, pe străzi, spaţii verzi, la unităţi militare, în curţile spitalelor, precum şi în zonele cu vegetaţie abundentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Primăriei Capitalei, se va acţiona cu 12 utilaje de mare capacitate în sistem ULV şi cu 24 de operatori, estimându-se că vor fi folosiţi minimum 120 de litri de K`Othrine Profi EC 250, aubstanţă biodegradabilă, care nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător şi asupra organismului uman. Timpul de acţiune este de cel mult 24 de ore în condiţii de căldură şi umiditate normală, iar intervalul orar de desfăşurare a acţiunii este 22.00 - 05.00.

Municipalitatea mai spune că, potrivit Programului Unitar de Igienizare, în Capitală au fost prevăzute 12 tratamente de dezinsecţie - combatere ţânţari, faţă de şase tratamente pe an câte s-au realizat în anii precedenţi.   

Primăria Capitalei a pus la dispoziţia cetăţenilor un număr de telefon la care pot apela gratuit: 0800.800.868 şi la care pot face sesizări cu privire la necesitatea aplicării, în anumite zone, a unor tratamente suplimentare pentru combaterea ţânţarilor, susţinând că sesizările înregistrate în ultimele zile au fost centralizate şi incluse în cadrul celui de-al unsprezecelea tratament. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.