Primăria Capitalei a început curăţenia în parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Carol, Tineretului, Izvor, Circului, Unirii, Bordei, Floreasca şi în parcul Sala Palatului, unde vor fi reparate băncile, spălate aleile şi curăţaţi copacii, urmând să fie plantate peste 700.000 de flori din specii bienale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea de curăţenie a început în 15 septembrie şi se va încheia în 28 octombrie, în parcurile administrate de ALPAB urmând să fie făcute lucrări de reamenajare a spaţiilor verzi, de întreţinere a arborilor, dar şi tehnico-administrative, care presupun repararea băncilor şi spălarea aleilor. De asemenea, din parcurile Herăstrăul Nou şi Herăstrăul Vechi vor fi ridicate păsările exotice şi transportate la adăpostul de iarnă, potrivit Primăriei Capitalei.

De asemenea, în fiecare dintre aceste parcuri vor fi plantaţi arbori şi arbuşti, dar şi plante bienale crescute în serele proprii ale ALPAB, din speciile Silene, Bellis, Myosotis albastru şi Viola amestec.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Astfel, în Parcul Carol I vor fi plantate 61.000 de flori, în Parcul Cişmigiu - 199.200, în Parcul Tineretului -150.000, în Parcul Sala Palatului - 20.100, în Parcul Izvor - 30.000, în Parcul Circului - 35.500, în Parcul Unirii - 7.500, în Parcul Bordei - 8.000, în Parcul Floreasca - 25.000, în Parcul Herăstrău Nou - 70.800, în Parcul Herăstrău Vechi - 75.600 şi în Parcul Herăstrău-Mioriţa - 20.000.

Curăţenia va fi făcută în parcurile Carol I, Cişmigiu şi Tineretului în perioada 15-30 septembrie, în parcurile Sala Palatului, Izvor şi Circului – din 26 până în 30 septembrie, în parcurile Unirii, Bordei şi Floreasca – din 3 până în 7 octombrie, iar în parcurile Herăstrăul Nou, Herăstrăul Vechi şi Herăstrău-Mioriţa – din 10 până în 28 octombrie, a precizat municipalitatea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.