Primăria municipiului Bucureşti anunţă reluarea lucrărilor pentru finalizarea patinoarului Flamaropol, complex care va include o arenă sportivă, un patinoar artificial şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru serviciile de actualizare şi completare a documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere şi modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru multifuncţional sportiv şi de agrement”, arată reprezentanţii Primăriei Capitalei, vineri, într-o postare pe Facebook.

FOTO: Facebook PMB
FOTO: Facebook PMB

Obiectivul de investiţii va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv si de agrement.

Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare şi o capacitate de 120 de clienţi/zi în centrul spa.

Potrivit sursei citate, arena sportivă va avea patinoar artificial, instalaţie de gheaţă, sală de conferinţe, spaţii tehnice, spaţii de depozitare, vestiare pentru sportivi şi echipele însoţitoare, vestiare pentru arbitrii, cabinet medical şi cabinet de prim ajutor.

Centrul multifuncţional sportiv şi de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru relaxare şi întreţinere fizică, spaţii pentru recuperare fizică, spaţii pentru relaxare, spaţii pentru masaj hidro-termo-terapie (spa), sală de escaladă indoor şi escaladă outdoor, spaţii comerciale şi pentru alimentaţie publică, spaţii pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheată şi a evenimentelor organizate.

Firmele se pot înscrie la această procedură până în 11 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.