Proiectul „Străzi deschise” nu poate avea loc în acest week-end, în contextul în care se desfăşoară duminică primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PMB. Proiectul va fi reluat în perioada 19-20 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Duminică, 13 iunie, are loc la Bucureşti primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020. Având în vedere faptul că acest eveniment implică o serie de restricţii rutiere pe mai multe străzi şi bulevarde, inclusiv în zona centrală şi pentru a nu bloca accesul echipelor participante şi al turiştilor la hotelurile unde sunt cazaţi, proiectul «Străzi deschise» nu poate fi implementat  în week-end-ul 12-13 Iunie.  Proiectul va fi reluat de week-end -ul viitor, 19-20 iunie”, a arată o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti.
 
Din 22 mai, centrul Capitalei, între şoseaua Kiseleff şi intersecţia Căii Victoriei cu râul Dâmboviţa, au devenit zonă exclusiv pietonală, lucru care se întâmplă în fiecare week-end. Iniţiativa face parte din proiectul „Străzi deschise” .
 
Nicuşor Dan a descris atunci demersul ca fiind „o iniţiativă pentru aer curat, pentru mişcare şi sănătate, dar şi o ocazie pentru bucureşteni şi pentru turişti să descopere sau să redescopere farmecul oraşului, al vechilor clădiri şi monumente bucureştene”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.