Primăria Capitalei anunţă că a atribuit alte 55 de autorizaţii de taxi, în cadrul celei de-a doua proceduri din acest an. Cinci cereri au fost respinse întrucât nu erau îndeplinite condiţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Transporturi, a atribuit alte 55 de autorizaţii de taxi transportatorilor care au îndeplinit condiţiile de participare, în cadrul celei de-a doua proceduri lansate de municipalitate în acest an. Din numărul total de cereri înregistrate, un număr de 5 cereri au fost respinse pentru neîndeplinirea condiţiilor de înscriere în procedură”, a anunţat Primăria Capitalei, luni.

În prima etapă au fost atribuite 126 de autorizaţii de taxi, fiind pentru prima dată în ultimii zece ani când municipalitatea atribuie autorizaţii de taxi, în baza unei proceduri clare şi transparente.

În luna martie a acestui an, Primăria Capitalei anunţa atribuirea a 1.850 autorizaţii de taxi, iar dintre acestea, 100 au fost rezervate pentru autovehicule care pot transporta persoane cu dizabilităţi motorii. Persoanele interesate au urmat o procedură transparentă, în conformitate cu prevederile legale, iar angajaţii PMB au oferit sprijin în îndeplinirea paşilor ce trebuiau a fi parcurşi.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.