Societatea de Transport Bucureşti desfăşoară în acest weekend (29-30 august) încă o acţiune de curăţare şi igienizare a vehiculelor, care face parte din campania începută înaintea declanşării pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Primăria Capitalei, peste 400 de angajaţi s-au mobilizat în autobaze şi depouri pentru a curăţa şi igieniza mijloacele de transport din parcul STB SA.

Pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu va fi aplicat programul aprofundat de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor.

”De altfel, curăţenia vehiculelor se realizează zilnic, iar scopul acestor acţiuni care se derulează la sfârşit de săptămână este acela de a spori gradul de confort oferit călătorilor. Totodată, fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent”, a transmis Primăria Capitalei.

Instituţia anunţă că, în contextul pandemiei de coronavirus, STB SA a luat toate măsurile de precauţie necesare şi dezinfectează zilnic, conform prevederilor legale, toate vehiculele din parcul circulant.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.