Primăria Capitalei anunţă joi că Administraţia Străzilor Bucureşti a efectuat în luna decembrie mai multe lucrări importante pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier şi pietonal, executând reparaţii în carosabil pe 22 artere din Capitală, în timp ce Secţia Semaforizare a intervenit pentru remedierea deficienţelor la instalaţiile de semaforizare în 44 de intersecţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, a executat, în perioada 18.12.2023 – 29.12.2023, o serie de lucrări importante pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier şi pietonal. Astfel, echipele ASB au efectuat reparaţii în carosabil pe 22 artere, printre care: Bd. Regina Elisabeta, Splaiul Unirii, Bd. Unirii, Bd. Gh. Duca, Bd. Dacia, Bd. Timişoara, Str. Ilfov, Str. Matei Basarab, Aleea Livezilor, Str. Traian”, anunţă Primăria.

De asemenea, au fost trasate marcaje diverse pe Calea Floreasca, Calea Giuleşti, marcaje longitudinale pe Bd. Geniului, Şos. Panduri şi marcaje pentru treceri de pietoni în 13 de locaţii, precum: Bd. Pache Protopopescu, Bd. Regele Mihai I, Bd. Aviatorilor, Prelungirea Ghencea x Str. Râul Doamnei, Str. Maşina de Pâine nr. 65, se arată în comunicatul oficial.

Primăria Capitalei precizează că ”în aceeaşi perioadă, au fost montaţi stâlpi antiparcare pe Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Str. Gara Herastrău, Str. Fabrica de Glucoză, limitatoare de viteză pe Calea Radu Vlădescu, şi indicatoare rutiere în 20 de locaţii, astfel: Bd. Aviatorilor, Bd. Iuliu Maniu, Calea Moşilor, Şos. Colentina, Şos. Pantelimon, Bd, General Paul Teodorescu, Bd. Doina Cornea”.

Totodată, Secţia Semaforizare rutieră a intervenit pentru remedierea deficienţelor la instalaţiile de semaforizare în 44 de intersecţii din Capitală. De asemenea, în perioada 18.12.2023 – 31.12.2023, echipajele Companiei Municipale Iluminat Public au efectuat 84 de intervenţii în teren, acoperind toate cele şase sectoare ale Capitalei, pe străzi şi bulevarde precum Bd. Ion Mihalache, Şoseaua Colentina, Calea Griviţei, Str. Cernăuţi, Str. Opanez, fiind înlocuite 110 de corpuri de iluminat nefuncţionale”, mai spune instituţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.