Primăria Capitalei a publicat anunţul pentru achiziţia primelor 100 de locuinţe din cele 600 de apartamente şi garsoniere pentru medicii şi asistentele care lucrează în spitalele din subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locuinţele de serviciu vor fi achiziţionate în etape, prima dată fiind cumpărate 100 de locuinţe: 10 cu o cameră, 70 cu două camere şi 20 cu trei camere.

În a două etapă vor fi achiziţionate un număr de 250 de unităţi locative, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând că până la sfârşitul lunii decembrie să fie achiziţionate alte 250 de unităţi locative.

Proiectul de hotărâre privind începerea procedurii de achiziţie a 500 de apartamente şi garsoniere, reprezentând locuinţe de serviciu pentru medicii şi asistentele care lucrează în spitalele din subordinea ASSMB a fost aprobat în şedinţa CGMB din 4 mai. În şedinţa de joi, proiectul a fost modificat, numărul de locuinţe fiind suplimentat la 600.

Primăria Capitalei a alocat în bugetul din acest an 15 milioane de euro pentru achiziţionarea unor locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.