Primăria Bucureşti a demarat licitaţia pentru consolidarea unui bloc cu 80 de apartamente, monument istoric, încadrat la clasa I de risc seismic. Valoarea estimată a contractului este 58 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Capitalei, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), organizează o licitaţie pentru consolidarea unui bloc de 80 de apartamente din centrul Capitalei, monument istoric şi încadrat în clasa I de Risc Seismic”, anunţă, vineri, Primăria Capitalei.  

Sursa citată a precizat că AMCCRS a lansat ieri în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) licitaţia pentru pentru contractarea lucrărilor de consolidare a blocului situat în stradă Boteanu nr. 3A-3B, din sectorul 1, construit în anul 1938. 

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 58 de milioane de lei, iar durata de execuţie prevăzută pentru lucrări este de 24 de luni.  

Termenul pentru primirea ofertelor este 9 ianuarie 2023. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.