Primăria Arad reduce cu două ore iluminatul public, pentru a face economie la energie şi a decis oprirea a 15 semafoare, cure funcţionau doar pe culoarea galben intermitent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.aradon.ro, Primăria Arad a decis să facă economii la energia electrică, astfel că iluminatul public va fi redus cu două ore.  

“Deocamdată nu am considerat că suntem în situaţia de a lua alte măsuri, pentru că şi acestea ne vor aduce o economie de 10% din consumul de electricitate la iluminatul public. Totuşi, am discutat despre ce vom face de la toamnă, când noaptea va fi mai lungă, iar consumul va fi inevitabil mai mare. Este posibil să adoptăm unele măsuri precum reducerea iluminatului arhitectural din oraş”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur, pentru sursa citată.  

Totodată, 15 semafoare din oraş care funcţionau doar pe galben intermitent au fost oprite.  

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.